Przegrzebki z izraelskim kuskusem

Przegrzebki z izraelskim kuskusem
Przegrzebki z izraelskim kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy kuskus, czosnek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać kuskus, 1 łyżkę masła i sól do wrzącej wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki i pulchny, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
W rondlu na średnim ogniu podgrzać pozostałą 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek. Białe wino, parmezan, czosnek i pietruszkę wymieszać na gorący olej i masło. Gotować i mieszać, aż pietruszka będzie miękka i zwiędła, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać przegrzebki do sosu; gotować, aż przegrzebki po prostu stać się nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół. Podziel kuskus na talerze i każdą porcję uzupełnij przegrzebkami w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
4
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką parmezanu i szczyptą świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn