Przegrzebki z izraelskim kuskusem

Przegrzebki z izraelskim kuskusem
Przegrzebki z izraelskim kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy kuskus, czosnek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać kuskus, 1 łyżkę masła i sól do wrzącej wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki i pulchny, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
W rondlu na średnim ogniu podgrzać pozostałą 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek. Białe wino, parmezan, czosnek i pietruszkę wymieszać na gorący olej i masło. Gotować i mieszać, aż pietruszka będzie miękka i zwiędła, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać przegrzebki do sosu; gotować, aż przegrzebki po prostu stać się nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół. Podziel kuskus na talerze i każdą porcję uzupełnij przegrzebkami w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
4
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką parmezanu i szczyptą świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn