Przegrzebki w stylu weneckim

Przegrzebki w stylu weneckim
Przegrzebki w stylu weneckim mogą być tylko bezmleczne i pescatariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.83 za porcję. Jedna porcja zawiera 311 kalorii, 13g białka, oraz 22g tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 35 minut. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, wklęsłe muszle przegrzebków, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Weneckie krewetki i przegrzebki, Makaron w stylu weneckim, oraz Cioppino w stylu weneckim.

Instrukcje

1
Wypłukać przegrzebki w zimnej wodzie, a następnie osuszyć papierem kuchennym. Nożyczkami odetnij Korale (pomarańczową część) tak ściśle, jak to możliwe do pulchnego białego przegrzebka i rezerwy. Scrub muszle przegrzebki dokładnie i wysuszyć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
2
Usunąć skórki z chleba i wyrzucić. Przełamać chleb na małe kawałki, a następnie pulsować w robocie kuchennym, aby zrobić drobną bułkę tartą. Przełóż na dużą patelnię nieprzywierającą i upiecz bułkę tartą na umiarkowanym ogniu, mieszając co jakiś czas. Gdy są równomiernie rumiane, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Posmaruj okruchy z patelni papierem kuchennym, a następnie dodaj oliwę z oliwek. Gdy gorące, dodać przegrzebki, ale nie Korale. Smażyć na umiarkowanym ogniu przez 3 minuty z każdej strony, następnie dodać Korale, posiekaną natkę pietruszki i czosnek i smażyć jeszcze minutę. Jeśli łuskały własne przegrzebki i zapisane niektóre z ich słodki sok, przecedzić go przez muślin, aby usunąć piasek, a następnie dodać go do patelni teraz i niech bańki na dużym ogniu. Doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać sok z cytryny i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Łyżka trzy przegrzebki i ich Korale z niektórych soków na patelni na każdym z oczyszczonych muszli, a następnie rozsypać suchą bułkę tartą tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn