Przegrzebki słodko-kwaśne

Przegrzebki słodko-kwaśne
Słodko-kwaśne przegrzebki to bezglutenowe i pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 367 kalorii, 16G białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Za 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką przegrzebki morskie, kawałki ananasa, pomidorki koktajlowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Grillowane słodko-kwaśne przegrzebki, Przegrzebki I Słodki Groszek, oraz Grillowana sałatka ze słodkich ziemniaków ze słodko-kwaśnym dressingiem z boczku.

Instrukcje

1
Odcedź ananasa, rezerwując sok; odłóż ananasa i sok na bok. Na dużej patelni podsmaż przegrzebki na oleju, aż będą twarde i nieprzezroczyste; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SokSok
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij z patelni i trzymaj w cieple.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Na tej samej patelni podsmaż cebulę i zieloną paprykę na maśle przez 3-4 minuty lub do uzyskania chrupiącej miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
W międzyczasie w małej misce wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą, mieloną musztardę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij ocet, sos sojowy i zarezerwowany sok ananasowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Stopniowo mieszaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Dodaj pomidory, przegrzebki i zarezerwowany ananas; podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc

Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to świetny wybór dla przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym z serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) idealną pogodę podczas Setu, co pozwoliło na mocne, zrównoważone zbiory. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe, a dojrzewanie było dość szybkie; jednak Nietypowo chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez skoków ciepła, a winogrona zachowały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć wspaniały owocowy charakter, świeżą kwasowość i taninową strukturę oraz solidną głębokość. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn