Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace

Przegrzebki, Polenta, Demi-Glace
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Zapiekane przegrzebki, Polenta, Demi-Glace mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Jeśli masz bulion cielęcy, bulion z kurczaka, sól morską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Demi-Glace, Wołowina Demi-Glace, oraz Kurczak z pieczarkami i figami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polenta: doprowadzić czas do gotować na wolnym ogniu w rondlu na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średniego. Następnie dodać mąkę kukurydzianą i gotować ruchem mieszającym, aż zgęstnieje, 12 do 15 protokół. Następnie zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj masło, natkę pietruszki i tymianek i zakończ gotowanie, aż krem zostanie wchłonięty, 3 do 4 minut. Polenta powinna być półtwarda i kremowa; poziom cieczy będzie się różnić w zależności od wilgotności mączki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Do sosu: w małym rondlu na średnim ogniu, doprowadzić bulion cielęcy na wolnym ogniu. Następnie dodaj śmietanę i czosnek. Zmniejszyć ogień do średniego i pozostawić na wolnym ogniu przez 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjmij z ciepła i przytrzymaj do poszycia.
1
Dodać olej do dużej patelni saute na dużym ogniu i doprowadzić do granicy palenia. Podczas tego procesu, umieścić ręczniki papierowe w dół na płaskim blacie, a następnie umieścić przegrzebki na ręczniki i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wymieszać sól i pieprz razem. Gdy patelnia jest gorąca, posypać obie strony przegrzebków z mieszaniną soli i pieprzu. Następnie dodać do patelni i zapiekać pierwszą stronę, O 2 protokół. Zmniejsz ciepło i Odwróć, aby przesączyć drugą stronę na ostatnie 1 do 1 1/2 minuty. Po ugotowaniu, usunąć przegrzebki z patelni i służyć na szczycie polenta. Finisz sosem demi-glace i udekoruj szczypiorkiem
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Foley Johnson Carneros Chardonnay. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn