Przegrzebki na kremie parmezan szpinak

Przegrzebki na kremie parmezan szpinak
Przegrzebki na parmezanie śmietany szpinak wymaga ok. 37 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Ta przystawka ma 103 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz proces twarogu, odtłuszczone mleko, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan Śmietana Szpinak, Szpinak kremowy z parmezanem, oraz Bakłażan parmezan ze szpinakiem śmietankowym.

Instrukcje

1
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodać grzyby i podsmażyć do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Zdjąć z ognia i odstawić.
4
Odcedzić szpinak i wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Połącz serek śmietankowy i 3 kolejne składniki w misce; ubijaj na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowy. Wymieszać z grzybami i szpinakiem. Łyżka mieszanki szpinaku na 4 Indywidualne Dania zapiekane pokryte sprayem do gotowania; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodaj przegrzebki i gotować 3 protokół, obracając przegrzebki lekko brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Przegrzebki równomiernie ułożyć na mieszance szpinakowej w zapiekanych naczyniach; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
9
Piec w 375 przez 15 minut lub aż dokładnie ogrzane i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn