Przegrzebki na kremie parmezan szpinak
Przegrzebki na parmezanie śmietany szpinak wymaga ok. 37 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,36 zł za porcję. Ta przystawka ma 103 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz proces twarogu, odtłuszczone mleko, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Parmezan Śmietana Szpinak, Szpinak kremowy z parmezanem, oraz Bakłażan parmezan ze szpinakiem śmietankowym.
Instrukcje
Płaszcz patelni nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodać grzyby i podsmażyć do miękkości.
Zdjąć z ognia i odstawić.
Odcedzić szpinak i wcisnąć między ręczniki papierowe, aby usunąć nadmiar wilgoci. Odstawić.
Połącz serek śmietankowy i 3 kolejne składniki w misce; ubijaj na średniej prędkości miksera elektrycznego, aż będzie kremowy. Wymieszać z grzybami i szpinakiem. Łyżka mieszanki szpinaku na 4 Indywidualne Dania zapiekane pokryte sprayem do gotowania; odstawić.
Patelnia płaszcz z natryskiem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj przegrzebki i gotować 3 protokół, obracając przegrzebki lekko brązowy ze wszystkich stron.
Przegrzebki równomiernie ułożyć na mieszance szpinakowej w zapiekanych naczyniach; posypać parmezanem.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż dokładnie ogrzane i lekko rumiane.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.