Przegrzebki Mascarpone to pescatarian przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Mieszanka soli i pieprzu, masło, pieczarki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Prawne Owoce morza pieczone przegrzebki - można zrobić te przegrzebki z prawnych owoców morza z naszych, Jagody z Mascarpone, oraz Figi i Mascarpone Focaccia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojona (ale Nie Golona) Szynka Parmeńska Lub Pancetta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj makaron, i gotować przez 7 do 9 protokół, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
3
Roztopić 6 łyżek masła z oliwą z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
4
Wymieszać w pietruszki i czosnku i gotować przez kilka minut, aż pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać grzyby i szparagi i doprawić solą, pieprzem i cebulą w proszku; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż szparagi będą miękkie, około 5 minut w zależności od grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)
6
Umieść przegrzebki na patelni i krótko gotować z każdej strony, aż lekko rumiane i środek jest gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Placki Naan, Pokrojone Na ćwiartki
7
Usuń z ognia, gdy przegrzebki są po prostu gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8
Tymczasem w małym rondlu połącz mleko, ser mascarpone i pozostałe masło. Gotować na średnim ogniu, mieszając, aż sos będzie ciepły, a masło całkowicie się roztopi i zmiksuje. Wymieszać ten sos do przegrzebków i warzyw wraz z makaronem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1/3 Funta Cienko Pokrojonej (ale Nie Golonej) Szynki Parmeńskiej Lub Pancetty
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1-1/4 Szklanki Białego Wina Lub Bulionu Z Kurczaka
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.