Przegrzebki i szparagi na Przecierie z białej fasoli
Przegrzebki i szparagi na Przecierie z białej fasoli wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 535 kalorii, 21g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 4,04 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Niewiele osób lubiło to danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, pietruszkę z płaskim liściem, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Przegrzebki Saula z puree z białej fasoli i kapustą, Halibut zapiekany z risotto z białymi szparagami i Purée z grochu, oraz Puree Z Białej Fasoli.
Instrukcje
Fasolę i płyn gotujemy na wolnym ogniu w małym rondlu do ogrzania. Czysty w robocie kuchennym lub blenderze. Odstawić.
W małej misce ubij razem 2 łyżki. olej, sok z cytryny, czosnek, pietruszka i 1/2 łyżeczki. sól i odstawić.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka. olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać przegrzebki i gotować, obracając raz, aż zacznie brązowieć i lekko jędrne w dotyku, o 2 protokół.
Dodać masło i wymieszać przegrzebki płaszcz w maśle.
Zdjąć z patelni i posypać 1/2 łyżeczki. sól.
Dodać szparagi do tej samej patelni i gotować, przykryte, do miękkości-chrupiące, o 6 protokół.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.