Przegrzebki Gotowane Na Parze Z Sosem Sojowym I Olejem Czosnkowym

Przegrzebki Gotowane Na Parze Z Sosem Sojowym I Olejem Czosnkowym
Gotowane na parze przegrzebki z sosem sojowym i olejem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 351 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rękawice czosnek, sos sojowy, przegrzebki na pół powłoki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Przegrzebki boczkowe z sosem czosnkowo-maślanym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn