Przegrzebki Gotowane Na Parze Z Sosem Sojowym I Olejem Czosnkowym

Gotowane na parze przegrzebki z sosem sojowym i olejem czosnkowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 351 kalorii, 12g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz rękawice czosnek, sos sojowy, przegrzebki na pół powłoki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć sosu sojowego o niskiej zawartości sodu, możesz śledzić to danie główne z Budyń z nasion chia ze słodkich ziemniaków z sosem czekoladowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szparagi sezamowe z sosem sojowo-czosnkowym Aioli, Zapiekane przegrzebki z sosem cytrynowo-czosnkowym, oraz Przegrzebki boczkowe z sosem czosnkowo-maślanym dla podobnych receptur.