Przegrzebki Glazurowane Miodem
Miód szkliwione przegrzebki wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 97 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,29 zł za porcję. Mieszanka czosnku, margaryny, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 18 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest super. Podobne przepisy to Przegrzebki Glazurowane Sojowo, Przegrzebki Glazurowane Z Kuskusem, oraz Sojowo-Balsamiczne Szkliwione Przegrzebki Morskie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 8x8 cali.
Przyprawić przegrzebki solą, pieprzem i niskosodową przyprawą do owoców morza w misce.
Umieść przegrzebki w przygotowanym naczyniu do pieczenia i posyp oliwą z oliwek i 1 łyżką soku z cytryny.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż przegrzebki są gorące i zaczynają się matowe, o 15 protokół.
Margarynę, 2 łyżki soku z cytryny, miód, szalotka i czosnek połączyć w małym rondlu i doprowadzić do duszenia na średnim ogniu. Gotować i mieszać, aż sos zgęstnieje i szalotka zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Usuń przegrzebki z piekarnika i używać szczypiec, aby włączyć każdy przegrzebek nad w naczyniu do pieczenia.
Posypać gorącym sosem cytrynowo-miodowym równomiernie na przegrzebki.
Powrót przegrzebki do piekarnika i kontynuować pieczenie, aż przegrzebki są nieprzezroczyste i sos utworzyła szkliwo nad przegrzebki, 15 do 20 protokół.