Przegrzebki Cajun
Cajun przegrzebki to bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 21g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, przyprawę cajun, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Cajun przegrzebki i ryż, Cajun Jambalaya z sumami, przegrzebkami i krewetkami, oraz Zapiekane przegrzebki w sosie śmietanowo-musztardowym Cajun dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w żeliwnej patelni na dużym ogniu.
Dodaj cebulę, Cajun przyprawa, i pieprz; smażyć 3 protokół.
Dodaj masło i czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj przegrzebki; gotować 1 minutę lub aż rumiane.
Posypać ostrym sosem; obrócić. Gotować 3 protokół lub do czasu zakończenia.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.