Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać przegrzebki Au Gratin spróbować. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, sherry, oleju roślinnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Przegrzebki Au Gratin, Zapiekane przegrzebki au Gratin, oraz Zapiekanka z endywii belgijskiej z boczkiem (Gratin d ' Endives Ardennaise) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Przegrzebki opłukać w zimnej wodzie; dobrze spuścić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2
Pieczarki smażyć w 1/4 szklanki oleju na patelni do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Grzyby usunąć; odstawić. Rezerwy drippings w patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Połącz mleko i skrobię kukurydzianą, dobrze mieszając, aby usunąć grudki. Wymieszać mieszaninę mleka i pozostały olej do kapieli na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj musztardę, sos Worcestershire, sól i pieprz. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje i bąbelki. Wymieszać przegrzebki, smażone grzyby i sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Marynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
6
Wlać mieszaninę do wysmarowanej 1 1/2-kwartowej zapiekanki.
7
Posypać bułką tartą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.