Przegrzebek Piccata ze smażonym szpinakiem

Przegrzebek Piccata ze smażonym szpinakiem
Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 2,22 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, wermut, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Scallop Piccata, Przegrzebek Piccatan na anielskich włosach, oraz Flądra Piccata ze szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać dużą patelnię żeliwną na dużym ogniu. Pat przegrzebki suche ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
PatelniaPatelnia
2
Na przegrzebki posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
3
Dodaj 1 łyżkę oleju rzepakowego do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj przegrzebki; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane i gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
5
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zmniejszyć ciepło do średniego.
7
Dodać posiekany czosnek na patelnię; gotować 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj wermut, skrobanie patelni, aby poluzować rumiane kawałki; gotować 2 minuty lub aż płyn zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Zdjąć z ognia.
10
Dodaj pietruszkę, świeży sok z cytryny, masło i kapary, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
KaparyKapary
11
Wlać sos do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
12
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
13
Dodaj szpinak; smażyć 30 sekund lub aż szpinak prawie zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
14
SOS mżawka na przegrzebki; podawać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SzpinakSzpinak
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn