Przegrzebek i brokuły z kremem Pesto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przegrzebek i brokuły Linguine z kremem Pesto spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać grzyby, linguine, zakupione pesto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Linguine Z Pesto Z Orzechów Włoskich I Brokułów, Linguine z Brokułowo-orzechowym Pesto, oraz linguine z sosem śmietanowym pesto z suszonych pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku lub dużym rondlu, gotować linguine zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, dodając brokuły w ciągu ostatnich 3 do 5 minut czasu gotowania. Gotować, aż linguine i brokuły będą miękkie.
Odcedzić; wrócić do holenderskiego piekarnika. Przykryj, aby się ogrzać.
Tymczasem, na dużej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać przegrzebki i grzyby; gotować 3 protokół.
W małej misce, połączyć pół na pół i mąki; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki do mieszaniny przegrzebek; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina jest bąbelkowy i zagęszczony i przegrzebki są nieprzezroczyste.
Dodaj mieszaninę przegrzebek i pesto do gotowanego linguine i brokuły; wrzucić delikatnie do herbu.