Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem

Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 723 kalorie, 16G białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kłosy kukurydzy, pomidora, oleju roślinnego i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem, Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery, oraz Grillowane Burgery z tuńczykiem z pikantnym majonezem.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać majonez z ketchupem. Doprawić Tabasco, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sos TabascoSos Tabasco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować kukurydzę do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić. Pracując nad talerzem, Wytnij ziarna z kolb; będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
W robocie kuchennym przetworzyć 3/4 szklanki ziaren kukurydzy na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Dodać jedną trzecią przegrzebków, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i proces do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Dodaj pozostałe przegrzebki i proces aż tylko mieszane; nie powinny być małe grudki przegrzebki w mieszaninie. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i mieszać w pozostałych 3/4 szklanki ziaren kukurydzy. Naoliwionymi rękami, pat mieszaninę do hamburgery, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Rozpal grilla. Opiekać bułki hamburgerowe na średnio gorącym ogniu, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
8
Brush przegrzebki z olejem roślinnym i grill je na średnim ogniu, aż są ładnie zwęglone i ledwo gotowane w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Rozłóż cienką warstwę pikantnego majonezu na obu połówkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
10
Umieść sałatę i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z przegrzebek hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknąć kanapki i podawać od razu z pozostałym pikantnym majonezem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
11
Make Ahead: przepis można przygotować poprzez Krok 3 i pikantny majonez i niegotowane hamburgery oddzielnie w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
12
Rekomendacja wina: niedrogi, dojrzały Chardonnay z małym dębem oswoi przyprawę w majonezie i uzupełni inne słone i słodkie składniki w tym burgerze. Dwie dobre wersje: 2000 Omaka Springs Estates z Nowej Zelandii lub 2000 Salmon Harbor ze stanu Waszyngton.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn