Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem

Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 723 kalorie, 16G białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kłosy kukurydzy, pomidora, oleju roślinnego i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem, Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery, oraz Grillowane Burgery z tuńczykiem z pikantnym majonezem.

Instrukcje

1
W małej misce, wymieszać majonez z ketchupem. Doprawić Tabasco, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sos TabascoSos Tabasco
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować kukurydzę do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić. Pracując nad talerzem, Wytnij ziarna z kolb; będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
4
W robocie kuchennym przetworzyć 3/4 szklanki ziaren kukurydzy na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
5
Dodać jedną trzecią przegrzebków, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i proces do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
6
Dodaj pozostałe przegrzebki i proces aż tylko mieszane; nie powinny być małe grudki przegrzebki w mieszaninie. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i mieszać w pozostałych 3/4 szklanki ziaren kukurydzy. Naoliwionymi rękami, pat mieszaninę do hamburgery, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Rozpal grilla. Opiekać bułki hamburgerowe na średnio gorącym ogniu, o 10 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
8
Brush przegrzebki z olejem roślinnym i grill je na średnim ogniu, aż są ładnie zwęglone i ledwo gotowane w centrum, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
9
Rozłóż cienką warstwę pikantnego majonezu na obu połówkach bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
10
Umieść sałatę i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z przegrzebek hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknąć kanapki i podawać od razu z pozostałym pikantnym majonezem na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I PosiekanaPapryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
11
Make Ahead: przepis można przygotować poprzez Krok 3 i pikantny majonez i niegotowane hamburgery oddzielnie w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
12
Rekomendacja wina: niedrogi, dojrzały Chardonnay z małym dębem oswoi przyprawę w majonezie i uzupełni inne słone i słodkie składniki w tym burgerze. Dwie dobre wersje: 2000 Omaka Springs Estates z Nowej Zelandii lub 2000 Salmon Harbor ze stanu Waszyngton.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn