Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem

Nigdy nie można mieć zbyt wiele amerykańskich przepisów, więc dać przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 723 kalorie, 16G białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz kłosy kukurydzy, pomidora, oleju roślinnego i kilku innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przegrzebek i boczek kukurydziany hamburgery z pikantnym majonezem, Awokado i pikantny majonez Nadziewane hamburgery, oraz Grillowane Burgery z tuńczykiem z pikantnym majonezem.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać majonez z ketchupem. Doprawić Tabasco, solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce.
W średnim rondlu z wrzącą wodą, gotować kukurydzę do miękkości, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz i lekko ostudzić. Pracując nad talerzem, Wytnij ziarna z kolb; będziesz potrzebował 1 1/2 szklanki ziaren kukurydzy.
W robocie kuchennym przetworzyć 3/4 szklanki ziaren kukurydzy na pastę.
Dodać jedną trzecią przegrzebków, 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu i proces do pasty.
Dodaj pozostałe przegrzebki i proces aż tylko mieszane; nie powinny być małe grudki przegrzebki w mieszaninie. Zeskrobać mieszaninę do średniej miski i mieszać w pozostałych 3/4 szklanki ziaren kukurydzy. Naoliwionymi rękami, pat mieszaninę do hamburgery, a następnie przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do grillowania.
Rozpal grilla. Opiekać bułki hamburgerowe na średnio gorącym ogniu, o 10 sekund.
Brush przegrzebki z olejem roślinnym i grill je na średnim ogniu, aż są ładnie zwęglone i ledwo gotowane w centrum, o 4 minut na stronie.
Rozłóż cienką warstwę pikantnego majonezu na obu połówkach bułek.
Umieść sałatę i plastry pomidora na dolnych połówkach i góry z przegrzebek hamburgery. Top każdy burger z 2 plastry boczku. Zamknąć kanapki i podawać od razu z pozostałym pikantnym majonezem na boku.
Make Ahead: przepis można przygotować poprzez Krok 3 i pikantny majonez i niegotowane hamburgery oddzielnie w lodówce na noc.
Rekomendacja wina: niedrogi, dojrzały Chardonnay z małym dębem oswoi przyprawę w majonezie i uzupełni inne słone i słodkie składniki w tym burgerze. Dwie dobre wersje: 2000 Omaka Springs Estates z Nowej Zelandii lub 2000 Salmon Harbor ze stanu Waszyngton.