Przeciery ze słodkich ziemniaków i pasternaku
Przecier słodko-ziemniaczano-Pasternakowy to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, pasternak, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przecier Ze Słodkich Ziemniaków-Pasternak, Puree Ziemniaczano-Pasternakowe, oraz Purée Z Pasternaku Ziemniaczanego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i pasternak i gotować delikatnie do miękkości, o 12 protokół.
Dobrze odcedzić i przenieść do robota kuchennego.
Dodać masło i przecier na gładką masę.
Dodać mleko, brązowy cukier i sól i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem.