Przecier Z Ciecierzycy

Przecier Z Ciecierzycy
Przecier z ciecierzycy to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz liść laurowy, mielony cynamon, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Puree z ciecierzycy z sałatką z kopru włoskiego, Hummus (przecier z ciecierzycy i tahini), oraz Bruschette z przecierem z ciecierzycy i rukolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej średni garnek na średnim ogniu 2 minuty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Wlać 1/4 szklanki oleju, odczekać 1 minutę, a następnie dodać cebulę, 3 ząbki czosnku, chile, tymianek i liść laurowy. Gotować, mieszając, aż cebula zmięknie, 3 do 4 minut. Wymieszać z papryką, cynamonem i cayenne; następnie wymieszać ciecierzycę i 2 łyżki. woda. Gotować na małym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, 10 minut do mieszania smaków. Doprawić solą i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
3
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wir mieszaniny ciecierzycy w robocie kuchennym z 2 łyżkami. więcej wody, sól i pieprz do smaku, tahini, kminek, pozostały czosnek i 2 łyżki. olej. Czysta, aż będzie gładka, 7 do 8 minut, wirując do 2 łyżek. więcej oleju i 1/3 szklanki wody, aby uzyskać gładką, błyszczącą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TahiniTahini
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
5
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn