Prowansalskie steki z dorsza z zwiędłą sałatą i pomidorem
Prowansalskie steki z dorsza z zwiędłą sałatą i pomidorem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 3,63 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 287 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, oliwę z oliwek, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest idealny do valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Prowansalskie, Sałatka Z Sałaty Zwiędłej, oraz Staromodna Zwiędła Sałata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Filety umieścić w płytkim naczyniu.
2
Połączyć ocet i 3 łyżki wody; skropić filety. Przykryć i przechowywać w lodówce 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
3
Ostrożnie wyciąć skórkę i białą część z cytryny za pomocą małego noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Cytrynę pokroić w poprzek na cienkie plasterki; wyrzucić nasiona. Rezerwa 6 całych liści sałaty; grubo rozdrobnić pozostałą sałatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Warstwa około 2 szklanki rozdrobnionej sałaty, 1 1/2 szklanki pomidora, 1 szklanka cebuli, 1 1/2 łyżeczki czosnku, i połowa plastrów cytryny w naczyniu 13 x 9inch zapiekanki pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Ostry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
7
Mieszankę warzywną posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.