Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, grubo gruyère, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Prowansalska zupa jarzynowa: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, oraz Soupe au Pistou dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować por, seler, marchew, czosnek i gałązka tymianku w oleju z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w 5-do 6-quart ciężkich garnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa brązowy i trzymać się dna garnka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Marchew
Seler
Czosnek
Pieprz
Tymianek
Por
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać ziemniaki i łodygi chard z 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Chard Szwajcarski
Sól
3
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
4
Wymieszać edamame, cukinia, fasola szparagowa, makaron, liście chard, i 1/4 łyżeczki soli i dusić, odkryte, aż makaron jest al dente i warzywa są miękkie, o 10 protokół. Wyrzucić gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Warzywa
Cukinia
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Chard Szwajcarski
Makarony
Tymianek
Sól
1
Rozgrzać suchą małą patelnię (nie nonstick) na średnim ogniu do gorąca, a następnie char pomidor ze wszystkich stron. Pomidor rdzeniowy, następnie czysty z bazylią, pietruszką i czosnkiem w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Czosnek
Pomidor
Bazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Patelnia
2
Dodać olej i ser i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser
Olej Do Smażenia
3
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać z połową pistou oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zupa
4
Podawać zupę z pozostałym pistou.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zupa
5
Uwaga kucharzy: zupę, bez pistou, można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać przed podaniem.