Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou)

Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou)
Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 329 kalorii, 15g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, grubo gruyère, marchewkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Prowansalska zupa jarzynowa: Soupe au Pistou, Soupe au Pistou, oraz Soupe au Pistou dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować por, seler, marchew, czosnek i gałązka tymianku w oleju z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w 5-do 6-quart ciężkich garnek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa brązowy i trzymać się dna garnka, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
TymianekTymianek
PorPor
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać ziemniaki i łodygi chard z 1/2 łyżeczki soli i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie mięknąć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
SólSól
3
Dodać wodę i doprowadzić do wrzenia, mieszając i skrobanie się brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Wymieszać edamame, cukinia, fasola szparagowa, makaron, liście chard, i 1/4 łyżeczki soli i dusić, odkryte, aż makaron jest al dente i warzywa są miękkie, o 10 protokół. Wyrzucić gałązkę tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
MakaronyMakarony
TymianekTymianek
SólSól
1
Rozgrzać suchą małą patelnię (nie nonstick) na średnim ogniu do gorąca, a następnie char pomidor ze wszystkich stron. Pomidor rdzeniowy, następnie czysty z bazylią, pietruszką i czosnkiem w robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PomidorPomidor
BazyliaBazylia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
PatelniaPatelnia
2
Dodać olej i ser i dobrze zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Zupę wyjąć z ognia i wymieszać z połową pistou oraz solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZupaZupa
4
Podawać zupę z pozostałym pistou.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
5
Uwaga kucharzy: zupę, bez pistou, można przygotować 1 dzień wcześniej i schłodzić. Podgrzać przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZupaZupa
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia64
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn