Prosty sos z indyka z pieczarkami

Prosty sos z indyka z pieczarkami
Prosty sos z indyka z pieczarkami może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Jeśli masz brązowy sos mix, Indyk drippings, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Prosty pieczony indyk z bogatym sosem indyczym, Pikantny sos z indyka z pieczarkami i cebulą, oraz Powolny kuchenka Indyk z sosem bez zamieszania {proste rozwiązanie Dziękczynienia}.

Instrukcje

1
Wymieszać kapiele z indyka z gorącą wodą w rondlu na średnim ogniu, dobrze mieszając, aby rozpuścić wszystkie brązowe kawałki smaku z kapieli do wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Ubij dokładnie w zapakowanym brązowym sosie i pozostaw mieszaninę na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy SosBrązowy Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Rozgrzać tłuszcz indyka na patelni na średnim ogniu, i gotować grzyby, aż uwolnią swój sok, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z IndykaTłuszcz Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Posypać grzyby czosnkiem w proszku i sosem sojowym, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby wchłonęły sos sojowy, 1 do 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
5
Wlać mieszaninę grzybową do sosu, a następnie dobrze wymieszać. Pozostawić na wolnym ogniu przez około 10 minut. Jeśli pożądany jest grubszy SOS, mąkę ubić na około 1/2 szklanki sosu w małej misce, powrócić do rondla i pozostawić na wolnym ogniu przez około 5 minut, aby zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia25
Magazyn