Prosty Klasyczny Pieczony Indyk
Prosty klasyczny pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i zmielony pieprz, wodę, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klasyczny Pieczony Indyk, Prosty Indyk Pieczony Ziołami, oraz Prosty czosnek i zioła pieczony indyk dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Indyka doprawiamy solą i pieprzem i układamy, od strony piersi w dół, do pieczenia; dodajemy karkówkę i podroby.
Piec w nagrzanym piekarniku, fastrygując w razie potrzeby, aż nie będzie już różowy w kości i soki będą jasne, około 6 godzin. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C). W razie potrzeby kontynuuj pieczenie, aż mięso odpadnie z kości.