Prosty Klasyczny Pieczony Indyk

Prosty Klasyczny Pieczony Indyk
Prosty klasyczny pieczony indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 99 centów za porcję. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól i zmielony pieprz, wodę, indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klasyczny Pieczony Indyk, Prosty Indyk Pieczony Ziołami, oraz Prosty czosnek i zioła pieczony indyk dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Indyka doprawiamy solą i pieprzem i układamy, od strony piersi w dół, do pieczenia; dodajemy karkówkę i podroby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wlać wodę do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku, fastrygując w razie potrzeby, aż nie będzie już różowy w kości i soki będą jasne, około 6 godzin. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do najgrubszej części uda powinien odczytać 165 stopni F (74 stopni C). W razie potrzeby kontynuuj pieczenie, aż mięso odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn