Prosty Biszkopt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj prostego biszkoptu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, mąkę samozbierającą się, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopt, Biszkopt, oraz Biszkopt.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj okrągłą patelnię tortową o średnicy 8 lub 9 cali.
W średniej misce ubij razem jajka i cukier rycynowy, aż będą puszyste. Złożyć w mące.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko naciśnięty wierzch ciasta wróci do formy. Schłodzić na patelni nad stojakiem z drutu.