Prosty Biszkopt

Prosty Biszkopt
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj prostego biszkoptu. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 219 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, mąkę samozbierającą się, drobny cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Biszkopt, Biszkopt, oraz Biszkopt.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj okrągłą patelnię tortową o średnicy 8 lub 9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce ubij razem jajka i cukier rycynowy, aż będą puszyste. Złożyć w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CasterCukier Caster
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy lekko naciśnięty wierzch ciasta wróci do formy. Schłodzić na patelni nad stojakiem z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn