Prosty & Kremowy Tortellini Alfredo
Proste i kremowe Tortellini Alfredo może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 44 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 25. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oscar mayer bekon, serek philadelphia, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Prosty & Kremowy Tortellini Alfredo, Alfredo Tortellini, oraz Tortellini Alfredo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić bulion i wodę do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać makaron; wymieszać. Przykryć; dusić na średnim i małym ogniu 8 do 9 min. lub dopóki makaron nie będzie miękki. (Nie drenować.)
Wymieszać z serem śmietankowym i groszkiem; gotować, 2-3 min. lub aż serek topi się całkowicie, mieszając od czasu do czasu.
Wymieszać z rozdrobnionym serem i boczkiem.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 48 dolarów za butelkę.
![Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione]()
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuzjasta wina Top 100 2018 Czysta rubinowa czerwień. Owocowy nos z nutami wiśni i truskawek. Niektóre trzeciorzędowe wskazówki przypominają skórę. Aromaty dojrzałych czerwonych owoców, soczyste, intrygujące i długotrwałe. Taniny są dojrzałe i delikatne. Posmak wyraża żywą świeżość z nutami ciemnoczerwonych owoców, mokrej ziemi i drewna.