Proste ziemniaki w saszetkach

Proste ziemniaki w saszetkach mogą być właśnie tym bezglutenowym i laktoowowegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 11 g białka , 17 g tłuszczu i łącznie 507 kalorii . Ten przepis jest dla 4 osób. Za 1,22 USD za porcję ten przepis pokrywa 21% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka smarowidła, oregano, ziemniaków i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 1 godziny i 5 minut . Sprawdza się dobrze jako niedrogi dodatek. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 74% . Wypróbuj , jak za pomocą tych 2 prostych sztuczek ulepszyć proste BLT i uczynić z niego swój ulubiony letni lunch , Pieczone faszerowane ziemniaki (ziemniaki tandoori) i Proste, całodniowe, wolnowarowe żeberka odpadające od kości, aby zapoznać się z podobnymi przepisami.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni Celsjusza (400 stopni Fahrenheita). Spryskaj cztery arkusze folii aluminiowej sprayem do pieczenia.
Podziel ziemniaki równo pomiędzy arkusze folii aluminiowej; dopraw solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i oregano.
Nałóż 2 łyżki masła smakowego na każdy kopczyk ziemniaków. Utwórz pakiety, składając i zamykając folię aluminiową.
Połóż paczuszki na blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą miękkie i będzie je można łatwo przebić widelcem, przez okres od 55 minut do 1 godziny.
Przed podaniem odcedź roztopioną pastę o smaku masła.