Proste Wędzone Żeberka Wołowe
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 56 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka musztardy, soli morskiej, mielonego imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Proste Żeberka Wołowe, Crockpot Proste Żeberka Krótkie, oraz BBQ wołowina krótkie żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjmij żebra z lodówki i zarysuj kości ostrym, spiczastym nożem do parkowania.
Połącz wszystkie składniki musztardy slather w małej misce i dobrze wymieszać.
Posmaruj szczelinę na całej powierzchni żeber.
Połącz wszystkie składniki na rub w małej misce i dobrze wymieszać.
Posypać pocierać na slathered żeber.
Podgrzać kuchenkę do 230 ° do 250 ° F. nasmarować stojak i umieścić na nim żebra od strony kości w dół na pośrednim ogniu. Przykryć i gotować przez 1 do 1 1/2 godziny. Obróć i gotuj przez 45 minut, a następnie obróć i gotuj przez kolejne 45 minut lub aż żeberka osiągną 85° na termometrze do mięsa.
Przenieś żebra na deskę do krojenia i pozwól im odpocząć, pokrytą luźno folią aluminiową, przez 10 do 15 minut.
Żeberka pokroić na poszczególne kawałki i podawać z sosem barbecue.
Przedruk za zgodą najlepszych amerykańskich przepisów na żeberka przez Ardie A. Davis i szefa kuchni Paula Kirka, © 2012 Andrews McMeel Publishing