Proste Ryby I Kukurydza
Prosta ryba i kukurydza to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, kłosy kukurydzy, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta marynata i Rub dla ryb, Simple Fish Chowder, oraz Prosta Ryba Pieczona dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 stopni. Napełnij dużą patelnię (wystarczająco szeroką, aby pomieścić kukurydzę) 1 cal wody. Doprowadzić do wrzenia.
Połóż lub ułóż kukurydzę na patelni.
Umieść pokrywkę na górze i pozwól parze przez 3 minuty.
Odcedzić i schłodzić kukurydzę pod zimną wodą.
Pokrój kukurydzę z kolb, skrobając kolby, aby wyodrębnić jak najwięcej soków kukurydzianych.
Na patelnię włożyć skrobaną kukurydzę, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek, doprawić solą i cayenne. Delikatnie podgrzać na średnim małym ogniu podczas gotowania ryby.
Ułóż rybę w naczyniu do pieczenia-nie ma potrzeby tłoczenia!
Skropić pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek na wierzchu. Doprawić solą i wstawić do piekarnika. Smażyć, aż ryba jest tylko gotowane przez (około 10 minut na cal grubości). Smażyć rybę w połowie z oliwą z oliwek, która znajduje się w naczyniu do pieczenia.
Wyjąć z piekarnika i wycisnąć cytrynę na całej rybie.
Łyżka trochę kukurydzy na każdym talerzu, a top z kawałkiem ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.