Proste Placki Deserowe Jabłkowo-Żurawinowe

Proste Placki Deserowe Jabłkowo-Żurawinowe
Need a deser bezglutenowy? Łatwe Jabłko-żurawina deser kwadraty może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 289 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, pekan, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Niemożliwie Łatwe Francuskie Jabłkowe Deserowe Kwadraty, Placki Deserowe Jabłkowo-Orzechowe, oraz Bezglutenowe Łatwe Dyniowe Desery Kwadraty.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzewający do 191°. patelnia Natryskowa 15x10 cali z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, mix Bisquick mix, owies i brązowy cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Pokrój w maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Usuń 1 1/2 szklanki mieszaniny okruchów do małej miski; wymieszać pekan. Odstawić na polewę. Pat pozostałą mieszaninę okruchów na dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
5
W dużej misce wrzucić jabłka, żurawinę, cukier granulowany i cynamon. W małej misce, ubij razem śmietanę i jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żurawinażurawina
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać mieszaninę jabłek; wrzucić do herbu. Łyżka napełniania na skorupie; posypać reserved okruchy / mieszaniny orzechów nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec 45 do 55 minut lub aż polewa jest złoty kolor i jabłka są miękkie. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Pokrój na 8 rzędów po 4 rzędy.
9
Podawać na ciepło z lodami.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
Magazyn