Proste Ciasto Cytrusowe
Need a deser wegetariański? Proste ciasto cytrusowe może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz limonkę, cukier, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Prosty Poncz Cytrusowy, Prosty Żurawinowo-Cytrusowy Smak, oraz Oliwa z oliwek Citrus Poppyseed Bochenek z cytrusową glazurą waniliową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomarańcze, cytrynę i limonkę dokładnie umyć i pokroić tak cienko, jak to możliwe.
Połączyć pokrojone owoce, 2 szklanki cukru i gałki muszkatołowej w dużej misce. Rzucać, aby połączyć.
Odstawić na co najmniej 2 godziny lub do nocy, mieszając od czasu do czasu.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Jajka ubić w małej misce. Wyłożyć 9-calową patelnię z połową przygotowanego ciasta.
Wyjmij pokrojone owoce z miski i ułóż w skorupie, pozostawiając nagromadzone soki.
Ubitych jajek zalać owocami.
Umieść górną skórkę na cieście, zaciskaj krawędzie i szturchnij dekoracyjne otwory, aby odpowietrzyć.
Zmiksować skórkę z mlekiem i posypać pozostałymi 2 łyżeczkami cukru.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10 minut. Zmniejsz ciepło piekarnika do 350 stopni F i piec ciasto, aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty, o 35 dodatkowych minut.
Pozostawić do ostygnięcia i schłodzić ciasto.