Proste Batoniki Tiramisu Brownie
Przepis łatwy Tiramisu Brownie Bars jest gotowy w około 3 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ekstrakt z rumu, śmietanę do ubijania, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Brownie Tiramisù, Tiramisu Brownie Parfaits, oraz Tiramisu Bary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko patelni 13x9 cali ze skracaniem lub natryskiem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać razem Brownie mix, torebka z syropem czekoladowym (z brownie mix box), 1/4 filiżanki kawy, olej i jajko, aż dobrze wymieszane.
Piec 22 do 24 minut lub aż wykałaczka włożona 2 cale od strony patelni wychodzi prawie czysty.
Mżawka pozostała 1/4 filiżanki kawy na ciepłe ciasteczka. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, co najmniej 1 godzinę.
W średniej misce ubić serek śmietankowy i cukier puder mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Ubić w ekstrakcie z rumu; odstawić. W schłodzonej małej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę w mieszankę z serem śmietankowym.
Rozłożone na schłodzonych ciasteczkach.
Przesiać lub posypać kakao na wierzch. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do czasu topping jest firma.
Pokrój na 8 rzędów po 3 rzędy. Przechowywać w lodówce.