Prosta Zupa Kalafiorowa

Prosta Zupa Kalafiorowa
Prosta zupa kalafior może być tylko zupa szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 24 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 0g białka, oraz 18g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 1034 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz pod ręką sól, szczypiorek, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prosta Kremowa zupa z kalafiora i karczocha, Kalafior Prosty, oraz Prosty Przepis Na Kalafior dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
1 doprowadzić 1 litr wody do wrzenia toczenia w średniej wielkości garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj 2 łyżeczki soli do wody (jeśli używasz solonego masła w tym przepisie, użyj tylko 1 łyżeczki masła).
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło SoloneMasło Solone
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
3
Dodać różyczki kalafiora, i gotować aż gotowane przez, o 4 protokół. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć różyczki do miski. Rezerwa wody do gotowania.2 pracując partiami, napełnij blender w połowie drogi gotowanym kalafiorem, dodaj wystarczającą ilość wody do gotowania do miski blendera, aby pojawił się ćwierć drogi. Przecier, aż będzie gładki. Chcesz, aby konsystencja była konsystencją zupy, więc jeśli chcesz dodać więcej wody, zrób to. Do każdej partii blendera dodać sól i masło do smaku (około 1/2 łyżeczki soli i około łyżki stołowej lub więcej masła do każdej partii blendera). Ponieważ używasz tylko lekko osolonej wody do gotowania na bazie, a nie zapasów, będziesz musiał solić to więcej niż w przeciwnym razie.3
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Podawać natychmiast w miseczkach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na wierzch skropić oliwą i posypać posiekanym szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn