Prosta truskawka Dulce de Leche Shortbread Tart może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 367 kalorii, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci to Epikurious. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka proszku do pieczenia, śmietany, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Prosta tarta truskawkowa Dulce De Leche, Ciasteczka Kruche Dulce De Leche, oraz Dulce de Leche Shortbread Thumbprint Cookies.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177° ze stojakiem w środku. Lekko posmarować dużą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W małej misce wymieszać mąkę, skrobię kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij masło i cukier w dużej misce mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będą lekkie i puszyste, a następnie ubijaj żółtka i wanilię. Zmniejszyć prędkość do niskiej i wymieszać w mieszaninie mąki aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jaja
Wanilia
Masło
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Uformuj ciasto na dysk i rozwałkuj pomiędzy 2 dużymi arkuszami papieru pergaminowego na 11-calową okrągłą (o grubości około 1/8 cala). Odklej i wyrzuć górny kawałek pergaminu. Przesuń okrągłe (jeszcze na dolnej części pergaminu) na blasze do pieczenia. (Masło na arkuszu pomoże utrzymać pergamin na miejscu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Ciasto
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
5
Piec, aż Okrągły jest jędrny w dotyku i blady złoty wokół krawędzi, 12 do 16 protokół. Przesuń okrągłe na pergaminie na stojaku do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Ubij śmietanę z kwaśną śmietaną, cukrem i wanilią za pomocą miksera elektrycznego, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Wanilia
Krem
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
1
Ostrożnie przesuń chłodną tartę z pergaminu na płaski talerz lub deskę do krojenia. Delikatnie rozprowadź dulce de leche na skorupie (pomocna jest w tym szpatułka offsetowa), uważając, aby nie złamać skorupy. Łyżka śmietany na wierzch dulce de leche i wierzch z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De Leche
Truskawki
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka Offsetowa
Deska Do Krojenia
2
Podawać natychmiast.
1
* Skorupa może być wykonana, ale nie zwieńczona, 3 dni wcześniej i całkowicie schłodzona, a następnie opakowana w plastik w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego