Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką
Prosta sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1002 kalorie, 25g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 5 minut. Mieszanka odcięte, jagody pszenicy, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką, Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym, oraz Prosta Zielona Sałatka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mały rondel na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy olej będzie gorący, wyjmij patelnię z ognia i dodaj jagody pszenne, a następnie połóż na ogniu.
Dodać szczyptę soli i pozostawić jagody do tostów.
Dodać wodę i gotować, aż zaczną się rozpadać, o 45 protokół. Spróbuj. Powinny być żujące, ale jędrne. Odstawić.
Tymczasem przynieś garnek wystarczająco duży, aby pomieścić około 6 litrów wody, do wrzenia na średnim ogniu.
Dodaj sól, aż woda będzie smakować jak łagodna woda morska. Skąd będziesz wiedzieć? Skosztuj kropli wody.
Przygotuj lodową kąpiel, napełniając miskę, wystarczająco dużą, aby pomieścić zieloną fasolkę, zimną wodą.
Dodać kostki lodu i wyłożyć sitkiem. Wymieszać fasolkę szparagową do kąpieli lodowej, aby obudzić wszelkie ziarna, które są kulejące. Odcedzić i dodać je do wrzącej wody. Gotować fasolę przez 2 do 3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby usunąć je z wody, przenosząc je natychmiast do tej samej kąpieli lodowej. Pozwól im usiąść na kilka minut w lodowej kąpieli, delikatnie obracając je w wodzie, aby zapewnić, że wszystkie chłodzą się w zimnej wodzie.
Przełożyć zieloną fasolkę na ręcznik kuchenny i osuszyć.
Przenieść je do miski i przechowywać w lodówce.
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, sherry i ocet balsamiczny. SOS przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i odstawiamy.
Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj jagody pszenne do fasoli i skropić winegretem. Wrzucić do połączenia i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.