Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką

Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką
Prosta sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 1002 kalorie, 25g białka, oraz 51 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.17 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 5 minut. Mieszanka odcięte, jagody pszenicy, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką, Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym, oraz Prosta Zielona Sałatka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść mały rondel na średnim ogniu i dodaj olej. Gdy olej będzie gorący, wyjmij patelnię z ognia i dodaj jagody pszenne, a następnie połóż na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szczyptę soli i pozostawić jagody do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodać wodę i gotować, aż zaczną się rozpadać, o 45 protokół. Spróbuj. Powinny być żujące, ale jędrne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Tymczasem przynieś garnek wystarczająco duży, aby pomieścić około 6 litrów wody, do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj sól, aż woda będzie smakować jak łagodna woda morska. Skąd będziesz wiedzieć? Skosztuj kropli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Przygotuj lodową kąpiel, napełniając miskę, wystarczająco dużą, aby pomieścić zieloną fasolkę, zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać kostki lodu i wyłożyć sitkiem. Wymieszać fasolkę szparagową do kąpieli lodowej, aby obudzić wszelkie ziarna, które są kulejące. Odcedzić i dodać je do wrzącej wody. Gotować fasolę przez 2 do 3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby usunąć je z wody, przenosząc je natychmiast do tej samej kąpieli lodowej. Pozwól im usiąść na kilka minut w lodowej kąpieli, delikatnie obracając je w wodzie, aby zapewnić, że wszystkie chłodzą się w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
8
Przełożyć zieloną fasolkę na ręcznik kuchenny i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Przenieść je do miski i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
W średniej misce ubij razem oliwę z oliwek, sherry i ocet balsamiczny. SOS przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i odstawiamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj jagody pszenne do fasoli i skropić winegretem. Wrzucić do połączenia i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Jagody PszenneJagody Pszenne
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
12
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn