Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym

Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj prostą sałatkę z zielonej fasoli z sosem cytrynowym. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.1 za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką suszone oliwki, pietruszkę z płaskim liściem, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, orzechów laskowych i mięty z sosem cytrynowym, Prosta sałatka z sosem cytrynowym, oraz Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić średni garnek mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Przygotuj kąpiel wodną, napełniając miskę do połowy lodowatą wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Gdy zagotuje się woda, dodać fasolkę szparagową, aż gotowane, ale nadal firma, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Umieść w łaźni z lodem, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Odcedzić i otrząsnąć nadmiar wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
W średniej nieaktywnej misce dokładnie wymieszać oliwę z oliwek, sok, skórkę i anchois; dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Dodać fasolkę szparagową, szalotka, oliwki, i pietruszka, i dobrze wymieszać; smak, dostosować przyprawy w razie potrzeby. Sałatkę można podawać natychmiast, choć smak poprawia się, gdy siedzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćŁatwy
Gotowe W9 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia33
Magazyn