Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką

Prosta Sałatka Z Zieloną Fasolką
Prosta sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 931 kalorii. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, ocet sherry, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosta sałatka z zielonej fasoli z sosem cytrynowym, Prosta Zielona Sałatka, oraz Prosta sałatka Zielona z Cytronetką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść średni rondel na średnim ogniu i dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek. Gdy olej będzie gorący, wyjmij patelnię z ognia i dodaj jagody pszenne, a następnie wróć do ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać szczyptę soli i pozostawić jagody do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona Czerwone BezpestkoweWinogrona Czerwone Bezpestkowe
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj 3 1/2 szklanki wody i gotować, aż jagody pszenicy zaczynają się rozpadać, a woda jest głównie wchłaniany, o 45 protokół. Smak; powinny być żujące, ale jędrne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody PszenneJagody Pszenne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj sól, aż woda będzie smakować jak łagodna woda morska. Skąd będziesz wiedzieć? Skosztuj kropli wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Przygotuj lodową kąpiel, napełniając dużą miskę zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Dodać kostki lodu i wyłożyć miskę sitkiem. Wymieszać fasolkę szparagową do kąpieli lodowej w sitku, aby obudzić wszelkie ziarna, które są kulejące. Odcedzić i dodać do wrzącej wody; gotować 2 do 3 protokół. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby usunąć ziarna z wody, natychmiast przenosząc je z powrotem do łaźni lodowej. Pozwól im usiąść na kilka minut w lodowej kąpieli, delikatnie je wirując.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Przełożyć zieloną fasolkę na ręcznik kuchenny i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
9
Przenieść je do miski i przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
W średniej misce ubić pozostałe 2/3 szklanki oliwy z oliwek, ocet sherry i ocet balsamiczny. Doprawić solą i pieprzem i odstawić. Gdy będziesz gotowy do podania, dodaj jagody pszenne do fasoli i skropić winegretem do smaku. Wrzucić do połączenia i doprawić solą i pieprzem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Ocet SherryOcet Sherry
Jagody PszenneJagody Pszenne
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Podawać natychmiast.
12
Zdjęcia Kat Teutsch
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn