Prosta Pikantna Komosa Ryżowa

Prosta Pikantna Komosa Ryżowa
Proste pikantne Quinoa może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis służy 3 i kosztuje 90 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 229 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. 113 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz sól, seler, quinoa, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Prosta Pikantna Pieczeń Wieprzowa, Zrób pikantną galette dla prostej zabawy jesiennej, oraz Proste i pikantne Pieczone słodkie ziemniaki i marchew.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać w seler, marchew, cebula, i czosnek. Gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół. Wymieszać z bulionem warzywnym, komosą ryżową, bazylią i kurkumą. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować 25 do 30 minut, aż quinoa jest tender i wchłania płyn. Po wykonaniu wymieszać sok z limonki i doprawić do smaku solą do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WarzywnyBulion Warzywny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
KurkumaKurkuma
MarchewMarchew
SelerSeler
CzosnekCzosnek
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
BazyliaBazylia
CebulaCebula
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia31
Magazyn