Prosta biała fasola Cezar z ziołowym pieczywem czosnkowym
Prosta biała fasola Cezar z ziołowym chlebem czosnkowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.71 za porcję. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 17g białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, masło, pikantną brązową musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kolacja dla dwojga: Grillowany chleb czosnkowy z białą fasolą Krewetki Krewetki, Prosty czosnek i zioła pieczony indyk, oraz Prosty Biały Chleb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na ziołowy chleb czosnkowy: w średniej misce, wymieszać masło, bazylia, pietruszka i czosnek.
Masło ziołowe rozłożyć równomiernie na ściętych bokach chleba. Zarezerwować połowę chleba czosnkowego do innego użytku, takich jak okrągły 2 przepis chleb czosnkowy Pizza.
Umieść inne kawałki na blasze do pieczenia, masłem-side up, i umieścić go w piekarniku, aż chleb jest rozgrzany przez i rumiane na brzegach, 8 do 10 protokół.
Do sałatki: w misce wystarczająco dużej, aby pomieścić sałatkę, ubić razem majonez, ser, musztardę, Worcestershire i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać fasolę i wrzucić do herbu.
Dodać sałatę i wrzucić do herbu z dressingiem.
Przełożyć na talerz lub podzielić sałatkę równomiernie pomiędzy 4 duże talerze.
Podawać z kawałkiem chleba czosnkowego.