Prosciutto, świeże figi i kanapki Manchego

Prosciutto, świeże figi i kanapki Manchego
Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Jeśli masz figi, prosciutto, dżem figowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli, Mieszane warzywa z kaczką Prosciutto, pigwą, Manchego i klonem-t, oraz Kanapki z szynką i Manchego z dżemem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozprowadzić 1 łyżeczkę musztardy na 4 kromkach chleba. Ułóż 1/4 szklanki rukoli na każdej kromce chleba. Prosciutto podzielić równomiernie na kromki chleba; top równomiernie z serem i plastrami figi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
2
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki dżemu na pozostałych 4 kromkach chleba. Wierzch każdej porcji z 1 kromką chleba, dżem stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
DżemDżem
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn