Prosciutto-zawinięty łosoś z ciepłą kukurydziano-grzybową salsą
Prosciutto-zawinięty łosoś z ciepłą kukurydziano-grzybową Salsan jest bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cremini, sól i pieprz, porcje i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 10 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepłe Prosciutto-zawinięte daktyle wypełnione prażonymi migdałami, Gorg, Łosoś Zawinięty Prosciutto, oraz Prosciutto-zawinięte Crostini z melonową salsą Crudo dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 47 dolarów za butelkę.