Prosciutto Ravioli

Prosciutto Ravioli może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 594 kalorie, 26g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz sól, ser ricotta mleka, wonton opakowania, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać wonton wrappers można śledzić to danie główne z Mini placki z jabłkami w opakowaniu Wonton jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil, Prosciutto i pieczarkowe Ravioli z bazyliowym sosem maślanym, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ubić ricottę, szpinak, prosciutto, żółtka, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania.
Umieść 1 łyżkę nadzienia ricotta na środku wonton wrapper.
Delikatnie posmaruj krawędź owijki wodą. Złóż owijkę na pół, zamykając wypełnienie całkowicie i tworząc trójkąt. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Przenieść ravioli do blach do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (Można przygotować do 2 godzin wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Roztopić masło w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodać oregano i wymieszać 1 minutę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, od czasu do czasu mieszając, około 4 minut na partię.
Przenieść ravioli do dużej płytkiej misce.
Wlać masło oregano na ravioli i wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pecorino na ravioli i służyć.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Włochów. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
![Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva]()
Monte Bernardi Sa ' Etta Chianti Classico Riserva
Rubinowa czerwień w wyglądzie. Aromaty są typowe dla odmiany: eleganckie, owocowe, jeżyn, wiśni, fiołków i not mineralnych suche, ciepłe, dość miękkie na podniebieniu. Smaczne, świeże i lekko taninowe z intensywnym, długim finiszem.