Prosciutto-Owinięte Crudite
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Prosciutto owinięte Crudite spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 137 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz paprykę pomarańczową, parmezan, kalafior i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem, Prosciutto Zawinięte Dorsz, oraz Ten Prosciutto Zawinięty Dorsz dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pracując z 1 plasterkiem prosciutto na raz, przeciąć prosciutto wzdłuż na pół. Zawiń mały pęczek plasterków kopru włoskiego (około 3 plastry) prosciutto, tak aby koper włoski rozciągał się na każdą stronę prosciutto. Pakiet 1 pasek każdej pomarańczowej, czerwonej i żółtej papryki, a następnie owinąć każdy pakiet prosciutto, pozwalając papryce rozciągać się na każdej stronie prosciutto. Zawiń prosciutto wokół łodyg broccolini. Zawiń prosciutto wokół końca łodygi różyczek kalafiora. Ułóż warzywa na półmisku.
Skropić olejem. Używając tarki lub obieraczki do warzyw, ogolić parmezan na warzywach.
Posypać pieprzem i podawać.