Prosciutto i ser Nadziewane polędwiczki jagnięce
Prosciutto i ser Nadziewane polędwiczki jagnięce może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 616 kalorii, 29g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Mieszanka liści bazylii, liści bazylii, prosciutto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosciutto-Polędwica wieprzowa faszerowana sosem pieczarkowym, Exohiko jagnięce (paczki Nadziewane jagnięciną, szpinakiem i serem), oraz Kurczak Faszerowany Serem I Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Używając noża do parkowania, Wytnij kieszeń o szerokości 3 cali, o głębokości około 2 cali, z boku każdej polędwicy. Doprawić jamę solą i pieprzem. Wkładamy 1 plasterek prosciutto, 1 plasterek sera i 2 listki bazylii do każdej kieszeni. Zawiąż 1 kawałek sznurka kuchennego na każdym końcu i 1 kawałek na środku każdej polędwicy, aby zabezpieczyć nadzienie. Nadziewane polędwiczki doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu, dodać polędwiczki i sear aż złoty kolor, o 3 protokół na stronę.
Polędwiczki przełożyć na naoliwioną patelnię do pieczenia. Piecz przez 8 do 10 minut lub aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 150 stopni F na natychmiastowym odczycie termometru dla średnio rzadkich.
Umieść patelnię na dużym ogniu, dodać wino Marsala, i gotować przez 1 minutę, skrobanie brązowe kawałki, które przylegają do dna patelni z drewnianą łyżką.
Dodać bulion z kurczaka i gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 4 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i ubić na maśle, aż się stopi.
Wyjąć szpagat kuchenny, pokroić polędwiczki i ułożyć na talerzach. Łyżkę sosu na pokrojonej polędwicy i udekorować posiekaną bazylią.
* Cook ' s Note: ten przepis będzie również pracować z wołowiny żebra Spencer steki lub filet mignon.
Podczas pieczenia jagnięciny:.