Prosciutto Finger kanapki z pikantnym dżemem brzoskwiniowym
Prosciutto Finger kanapki z pikantnym dżemem brzoskwiniowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 590 kalorii. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka estragonu, śmietany, brzoskwiń i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy, Słodko-pikantny dżem pomidorowy, oraz Kanapki Finger dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni z sosem połącz brzoskwinie, płatki czerwonej papryki, miód, wodę, sól i pieprz, do smaku i umieść patelnię na średnim ogniu. Doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie obniżyć ogień i gotować powoli przez 30 minut, mieszając od czasu do czasu.
Niech mieszanina ostygnie, a następnie zmiksować w blenderze lub robocie kuchennym, aż będzie gładka.
W małej misce, wymieszać Serek i śmietanę razem, aż dobrze połączone.
Podziel mieszankę twarogu na 4 kromki chleba, zachowując trochę twarogu do dekoracji.
Na pozostałe kromki chleba rozprowadzić dżem brzoskwiniowy. Top plastry twarogu z kilkoma plastrami prosciutto i top plastry z dżemem. Przeciąć na pół.
W małej misce zmiksuj posiekany estragon, pietruszkę i Bazyl, a następnie rozłóż je na talerzu.
Na odsłoniętym krojonym końcu każdej połowy kanapki rozprowadzić lekką warstwę sera twarogowego reserved i zanurzyć w posiekanych ziołach. Ułóż kanapki na talerzu i podawaj.