Prosciutto e Melone (Włoska szynka i Melon)

Prosciutto e Melone (Włoska szynka i Melon)
Przepis Prosciutto e Melone (włoska szynka i Melon) może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 10 minut. Na 45 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co nie jest tak doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Insalata Di Melone E Prosciutto Croccante Con Formaggio Di Capra, Prosciutto I Melon, oraz Letni Melon z figą i Prosciutto.

Instrukcje

1
Usuń mięso ze skórki kantalupy; każdy kawałek kantalupy owiń plasterkiem szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KantalupaKantalupa
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2
Podawać na zimno.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn