Prosciutto di Parma con Insalata di mele Parmigiano (Prosciutto z sałatką jabłkową)

Prosciutto di Parma con Insalata di mele Parmigiano (Prosciutto z sałatką jabłkową)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Prosciutto di Parma con Insalata di mele Parmigiano (Prosciutto z sałatką jabłkową). Na 4,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 549 kalorii, 20g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odebrać ocet winny, radicchio di treviso, nasiona maku i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać jabłko granny smith, możesz śledzić to danie główne z Easy Apple Crisp z masłem orzechowym Granola + gratis granola jako deser. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 50%. Podobne przepisy to Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Grillowanie: zapiekana Sałatka cebulowa z Prosciutto i Parmigiano, oraz Prosciutto di Parma Caramele przystawki.

Instrukcje

1
Prosciutto ułożyć na dużym talerzu. Julienne wszystkie jabłka i umieścić w misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Dodać mak, oliwę z oliwek, ocet i radicchio oraz sól i pieprz, do smaku i wrzucić do herbu. Ułóż sałatkę na środku talerza i ogol loki Parmigiano-Reggiano nad sałatką i szynką.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn