Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Jeśli masz figi, prosciutto, dżem figowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Otwarta Prosciutto, świeża Ricotta i kanapki z marmoladą z czerwonej cebuli, Mieszane warzywa z kaczką Prosciutto, pigwą, Manchego i klonem-t, oraz Kanapki z szynką i Manchego z dżemem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozprowadzić 1 łyżeczkę musztardy na 4 kromkach chleba. Ułóż 1/4 szklanki rukoli na każdej kromce chleba. Prosciutto podzielić równomiernie na kromki chleba; top równomiernie z serem i plastrami figi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prosciutto
Piersi Z Kurczaka Z Rożna
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
2
Rozłóż 1 1/2 łyżeczki dżemu na pozostałych 4 kromkach chleba. Wierzch każdej porcji z 1 kromką chleba, dżem stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)