Proper English Cottage Pie

Proper English Cottage Pie
Właściwe angielskie ciasto chałupnicze wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja zawiera 393 kalorie, 28g białka, oraz 19g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mleka, mielonego cynamonu, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest solidne. Podobne przepisy to Proper English Cottage Pie, Dżem z twarogu na Angielskiej babeczce, oraz Twarożek I Indyk Muffin Angielski.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Umieść dużą patelnię na średnim ogniu. Pokruszyć w mielonej wołowiny i saute 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę i marchewkę, a następnie kontynuuj smażenie, aż mięso nie będzie już różowe, a cebula zacznie brązowieć, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
MięsoMięso
3
Wymieszać z mąką, cynamonem, mieszanymi ziołami i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
ZiołaZioła
4
W małej misce połącz bulion wołowy i pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Wymieszać, a następnie dodać do mieszanki wołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
6
Dodać sól i pieprz do smaku. Podgrzać i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając, aż prawie cała ciecz zostanie wchłonięta. Mieszanka łyżka do 9 calowy talerz pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1
W średnim rondlu umieść pokrojone w kostkę ziemniaki. Przykryć wodą i umieścić na dużym ogniu. Pozostawić do wrzenia. Gotować przez 15 minut, lub aż ziemniaki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Ziemniaki rozgnieść na gładką masę, dodać masło lub margarynę, a następnie mleko. Ubijaj, aż będzie puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
4
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Rozłóż ziemniaki na nadzieniu wołowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
WołowinaWołowina
6
Posypać startym serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobniony Ser CheddarRozdrobniony Ser Cheddar
7
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut, aż top będzie rumiany i ser będzie bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn