Prime Rib Roast

Prime Rib Roast
Prime Rib Roast może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 54g białka, 119g tłuszczu, oraz w sumie 1312 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $8.62 za porcję. Jeśli masz liście szałwii, skórkę pomarańczową, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Ten przepis od Epicurious ma 9 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Prime Rib Roast, Prime Rib Roast, oraz Prime Rib Roast.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pokruszone liście laurowe, szałwia, olej, 1 1/2 łyżeczki soli, i skórki pomarańczowej w małej misce. Doprawić pieprzem. Rub mieszaninę ziół na całej wołowiny, powłoki równomiernie. Przechowywać w lodówce na noc, pokryte. Około 2 godzin przed planujesz gotować wołowinę, wyjmij ją z lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Liście LauroweLiście Laurowe
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Na patelni umieścić wołowinę, tłuszcz do góry i pozostawić do osiągnięcia temperatury pokojowej. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 232°.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
1
Gotować wołowinę przez 30 minut, następnie obniżyć temperaturę do 350 ° F i kontynuować pieczenie, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego do mięsa (z dala od kości) zarejestruje 46° do120 (w rzadkich przypadkach), około 1 godziny do 1 godziny 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
KościKości
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
2
Pozwól odpocząć 20 minut.
3
Pokroić i podawać pokroić mięso z dala od żeber, cięcia wzdłuż kości. Następnie pokroić mięso w poprzek na żądaną grubość.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
żeberkażeberka
4
Podawać, przyozdobione całymi liśćmi szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
5
Smak
6
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia41
Magazyn