Prezentowe Cake Pops
Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bez nabiału do swojej kolekcji, Present Cake Pops może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Jedna porcja zawiera 118 kalorii , 1 g białka i 1 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 48 osób i kosztuje 1,12 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką patyczki do lizaków, mieszankę do ciasta, lukier waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 25 minut . Dobrze sprawdza się jako przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal można to naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak My First Cake Pops , Blackberry Smash Pink Lemonade Pops i Crunchy Chicken Stuffed Waffle Pops & Maple Dijon Dip .
Instrukcje
Przygotuj i upiecz ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu, używając natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 13 cali x 9 cali. Całkowicie ostudź na kratce.
Rozdrobnij ciasto w dużej misce.
Dodaj 1/2 szklanki lukru i dobrze wymieszaj. Włóż mieszankę ciasta do silikonowych foremek na kostki lodu; włóż patyczek do lizaka do każdej. Zamroź na co najmniej 2 godziny lub do momentu, aż kostki ciasta będą twarde.
Przesuń małą szpatułką wokół krawędzi każdego kawałka ciasta, aby poluzować; wyjmij z tacek. W mikrofalówce podgrzej pozostały lukier waniliowy; mieszaj, aż będzie gładki. Zanurz lizaki w lukrze. Włóż cake pops do bloku styropianowego, aby stały. Uformuj wstążki i kokardy z pasków owocowych roladek.