Presto Pasta Night #14

Presto Pasta Night #14
Presto Pasta Night #14 to pescatarian przepis z 3 porcjami. Na 17,42 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1737 kalorii, 215g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka coś jak dorsz nowozelandzki, posypać, doskonały, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby wykorzystać okruchy chleba można śledzić to danie główne z Czekoladowy Chleb Bananowy jako deser. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pasta Presto, Boczek Pomidorowy Pasta Presto, oraz Ragu Wieprzowe (Plus Pasta Noc) dla podobnych receptur.

Składniki

3krewetki i żyłkibułka tarta świeżabułka tarta świeża3krewetki i żyłkiWyjmij dorsza z patelni, ale zachowaj mlekoWyjmij dorsza z patelni, ale zachowaj mleko3krewetki i żyłkiPieczony dorsz wędzony i FusilliPieczony dorsz wędzony i Fusilli3krewetki i żyłkidorsz wędzonydorsz wędzony3krewetki i żyłkiCoś jak wędzony dorsz nowozelandzki NiebieskiCoś jak wędzony dorsz nowozelandzki Niebieski3krewetki i żyłkiWłożyć dorsza do rondla, który pasuje do niego i zalać mlekiem. Podgrzewaj delikatnie, aż ryba się rozgrzeje i zmięknie-około 10 minut, ale zależy to od wielkości filetaWłożyć dorsza do rondla, który pasuje do niego i zalać mlekiem. Podgrzewaj delikatnie, aż ryba się rozgrzeje i zmięknie-około 10 minut, ale zależy to od wielkości fileta3krewetki i żyłkiDodać płatki dorsza do patelni wraz z makaronem i wymieszać. Wlać sos beszamelowy i wymieszać, aby zapewnić równomierną dystrybucję przed łyżką do naczynia do pieczeniaDodać płatki dorsza do patelni wraz z makaronem i wymieszać. Wlać sos beszamelowy i wymieszać, aby zapewnić równomierną dystrybucję przed łyżką do naczynia do pieczenia3krewetki i żyłkiUsunąć wszelkie kości i skórę i rozbić rybę na szorstkie płatki. Odłóż to na bok.Usunąć wszelkie kości i skórę i rozbić rybę na szorstkie płatki. Odłóż to na bok.1łyżka czerwony ocet winnyFusilliFusilli3krewetki i żyłkiTo nie są zwykłe fusilli - są dłuższe z grubszą spiralą i ze względu na ich masę myślałem, że poradzą sobie z czymś o nieco większym smakuTo nie są zwykłe fusilli - są dłuższe z grubszą spiralą i ze względu na ich masę myślałem, że poradzą sobie z czymś o nieco większym smaku1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1por, pokroić w ćwiartki i pokroić w kostkępor, pokroić w ćwiartki i pokroić w kostkę3krewetki i żyłkiciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone3krewetki i żyłki1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3krewetki i żyłkiPo ugotowaniu makaronu odcedzić i odstawićPo ugotowaniu makaronu odcedzić i odstawić3krewetki i żyłki1 1/2 funta dużych krewetek U-121 1/2 funta dużych krewetek U-123krewetki i żyłkicavolo nero, pokrojone grubocavolo nero, pokrojone grubo3krewetki i żyłkiIdealne do kieliszka białego winaIdealne do kieliszka białego wina3krewetki i żyłkiPin ItPin It3krewetki i żyłkiPosypać przygotowaną okruchy i piec w nagrzanym piekarniku 180°C / 350 ° F, aż rumiane i ogrzane przezPosypać przygotowaną okruchy i piec w nagrzanym piekarniku 180°C / 350 ° F, aż rumiane i ogrzane przez3krewetki i żyłkiOtagowano makaronOtagowano makaron
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn