Precle Z Miękkimi Kulkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj precle z miękkimi kulkami. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cukier, soda oczyszczona, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 2 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 19%. Podobne przepisy to Miękkie Precle, Miękkie Precle, oraz Miękkie Precle.
Instrukcje
W dużej misce do mieszania, połączyć ciepłą wodę i drożdże. Gdy drożdże się rozpuszczą, dodaj połowę mąki, masło, sól i cukier i mieszaj przez około 3 minuty. Pozostałą mąkę wymieszać. Obrócić ciasto na mąkę i zagniatać, aż ciasto nie będzie już lepkie.
Niech wyrośnie ciasto w wysmarowanej, przykrytej misce, aż podwoi się rozmiar, o 45 do 50 protokół. Rozwałkować ciasto i podzielić na 12 kawałków.
Zwiń każdy kawałek ciasta na 18-calowe liny. Na nasmarowanym arkuszu ciastek uformuj każdą linę w kształt precla.
Niech wzrosnąć ponownie, aż prawie dwukrotnie, o 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
W dużym holenderskim piekarniku bez aluminium na dużym ogniu przynieś 4 szklanki wody i sody oczyszczonej do wrzenia. Używając dużej łyżki, delikatnie opuść precle do wody po kilka na raz i gotuj przez około 1 minutę, lub do momentu, gdy unoszą się. Precle przełożyć na blachę z ciastkami i posmarować roztopionym masłem, a następnie posypać solą koszerną.
Piec, aż zbrązowieje, o 12 protokół.
Podawać na gorąco z musztardą.