Precle Miękkie Bezglutenowe

Precle Miękkie Bezglutenowe
Bezglutenowe precle Miękkie to bezmleczne, wegetariańskie i bezglutenowe chleb. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 187 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest nie najmniej zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 1263 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Precle Miękkie Bezglutenowe, Miękkie bułeczki Kristi (bezglutenowe!), oraz Bezglutenowe ciasteczka m & m ' s Soft Sugar.

Instrukcje

1
W misce miksera stojaka, połączyć mąkę z białego ryżu, mąkę z brązowego ryżu, skrobię z tapioki, sól, gumę ksantanową i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Trzepaczka do połączenia. W małej misce, połączyć 1 szklankę ciepłej wody i aktywnych suchych drożdży. Mieszaj. Odstawić na trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aktywne Suche DrożdżeAktywne Suche Drożdże
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Do wyschnięcia składników dodaj mieszankę woda-drożdże, jajko, lekki syrop kukurydziany i olej roślinny. Fit stojak mikser z uchwytem łopatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
4
Wymieszać na średniej prędkości, aż ciasto uformuje się, o 4 protokół. Ciasto powinno być twarde, ale nie suche. Jeśli jakieś suche składniki pozostają na dnie miski lub jeśli ciasto wydaje się suche, dodaj dodatkowe 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
5
Ciasto wyłożyć na blat z lekko białej mąki ryżowej. Zagnieść ciasto w kulkę, aż będzie gładkie. Uważaj, aby nie używać zbyt dużego nacisku podczas ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
6
Ciasto przełożyć do lekko wysmarowanej miski. Przykryć folią i pozostawić do wzrostu, aż prawie podwoi się rozmiar, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Przynieś 4 ćwiartki wody do wrzenia tocznego. Obrócić ciasto na bardzo lekko biały ryż mąki blat. Dziurkować ciasto delikatnie, aby spuścić powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Pokroić na 12 sztuk. Ciasto przykryć folią. Jeden po drugim, zagniataj każdy kawałek ciasta, aż będzie gładki. Następnie rozwałkuj kawałki ciasta na 12-14-calowe kłody. (Chcesz mało lub nie ma białej mąki ryżowej na obszarze licznika, w którym toczysz ciasto. Jeśli Na Zewnątrz ciasta jest zbyt dużo mąki, ciasto precel nie przykleja się do siebie, gdy idziesz go kształtować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
9
Linia dwie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Pracując jeden log na raz, uformować ciasto na a w "u". Przekręć każdy koniec razem, a następnie dociśnij linę do dolnej części "u". Chcesz mocno docisnąć ciasto, aby upewnić się, że końcówki przyklejają się do "u" lub precel może się rozwinąć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
10
Precle w kształcie ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
11
Do wrzącej wody dodać sodę oczyszczoną i cukier granulowany. Po kolei gotuj precle. Jeśli precel unosi się, gotuj przez około pięć sekund. Jeśli precel tonie, poczekaj, aż unosi się na wierzch wody, a następnie usuń. Powrót gotowane precle do przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12
Obficie posypać solą koszerną lub preclową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
13
Piec na złoty kolor, około 25 minut, obracając blachy do pieczenia w połowie podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
14
Usuń i pozostaw precle do ostygnięcia. Precle najlepiej serwować w dniu ich wyprodukowania. W razie potrzeby zamrozić po ostygnięciu i podgrzać w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Grubych Precli Połamanych Na KawałkiOpakowanie Grubych Precli Połamanych Na Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn